VIDEO EXCLUSIV "Bine, mă, așa e, și care e problema?". Gigi Becali, reacție genială în scandalul dintre Edi Iordănescu și Marin Condescu

Gigi Becali și-a exprimat părerea despre discuțiile care au apărut între Marin Condescu și Edi Iordănescu, noul selecționer al României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 12:31
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 12:50

Fostul conducător al celor de la Pandurii Târgu Jiu a susținut că actualul selecționer al României a fost numit politic pe banca lui oltenilor și că a contribuit la falimentul clubului prin salariu uriaș pe care îl încasa.

Reacția lui Edi Iordănescu la acuzele lui Condescu 

"Resping cu fermitate acuzele şi insinuările şi, din acest moment nu voi mai discuta pe subiectul 'intervenţia politică' indiferent în cel fel şi cine îl provoacă.

Am avut o poziţie clară la conferinţa de presă, rămâne neschimbată. Atenţia mea se îndreaptă exclusiv către obiectivele echipei naţionale. 

Pentru a lămuri lucrurile, măcar pe scurt, cea mai mare pondere a remuneraţiei mele la Pandurii a fost constituită din bonusurile pentru performanţele realizate - salvarea de la retrogradare (am preluat echipa în decembrie, de pe loc retrogradabil), calificarea în finala cupei ligii, în primul an de contract, şi intrarea în play-off, clasarea pe podium, calificarea în cupele europene, în anul doi de contract.", a scris Edi Iordănescu în cadrul unei postări pe contul de Facebook.

Ce părere are Gigi Becali despre aceste discuții

"Să îți zic un lucru, chiar dacă ar fi așa, să zicem că ar fi așa. Bine, mă, așa e, și care e problema: Dacă merge pe pile, antrenor și are rezultate? Dacă s-a dus acolo pe pile, dar a avut rezultate, care e problema? Că a luat salariu mare? Cu ce ne afectează noi că a luat salariu mare, e problema celor care au dat. Pe noi ne interesează antrenorul, iar Edi Iordănescu a avut rezultate. Iar acum, ce îmi spune Meme Stoica, ce știu eu, e că muncește ca un nebun.

Ce nu trebuie să facă, e să nu mai vorbească mult, să facă fapte, antrenorul nu trebuie să vorbească mult, să se laude. Fă rezultate, vorbește cu lumea și lasă lauda când ai reușite. Gata. Asta trebuie să facă el, fotbal știe, de muncit muncește. Ce spune Condescu... ce e rău în trecutul lui? Ce e rău că s-a băgat politicul. Foarte bine că a fost taică su și s-a descoperit un antrenor talentat. 

Nu că îi iau apărarea că nu am nevoie eu de Edi, nici nu mă interesează, dar vreau să spun dreptatea. Pe noi ne interesează antrenorul Edi sau ce au făcut Condescu și Gabi Oprea?", a declarat patronul celor de la FCSB, în direct la "Ora Exactă în Sport".

Modifică setările cookies