Cum s-a prezentat Ianis Hagi la antrenamentele lui Adi Mutu! Jucatorul lui Rangers a surprins pe toata lumea

Cum s-a prezentat Ianis Hagi la antrenamentele lui Adi Mutu! Jucatorul lui Rangers a surprins pe toata lumea

Ianis Hagi a fost convocat la Romania U21 pentru meciul decisiv care ne poate trimite la un nou Campionat European.

Hagi JR. a pierdut nationala mare a Romaniei, insa a fost convocat rapid de Mutu la U21. Mijlocasul roman nu traverseaza cea mai buna forma nici la echipa de club, fiind uitat pe banca in ultimele 3 partide ale lui Glasgow Rangers. 

Mutu a vorbit in termeni optimisti la conferinta de presa despre Ianis, dar existau multe semne de intrebare daca nu cumva Ianis a primit rau neselctionarea la echipa nationala de senior si va veni fara chef la nationala U21. 

Inainte de a ajunge la lot, Ianis a postat pe Facebook ca este conectat suta la suta si ca vrea sa ajunga cu nationala de tineret la un nou turneu final. La antrenamente, jucatorul lui Rangers a surprins pe toata lumea prin implicarea sa si a transmis mult optimism celor de la nationala. 

"Foarte, foarte bine! Mi s-a parut ca Ianis se simte in largul sau, iar jucatorii de la lot l-au primit excelent. Grupul stie ca Ianis poate face diferenta. Nu l-am vazut decat aseara, dar daca va fi la fel si in zilele urmatoare, danezii vor avea mult de suferit din cauza lui", a povestit pentru Digi Sport una dintre persoanele care au urmarit antrenamentul nationalei U21. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies