Ianis Hagi Liga 1 Nationala radoi Nationala

Motivul pentru care Ianis Hagi nu a fost selectionat de Mirel Radoi! Explicatia lui Gica Popescu

Ianis Hagi nu a fost convocat pentru cele 3 meciuri are echipei nationale din iuna noiembrie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Noiembrie 2020, 22:44
Data actualizarii: Duminica 08 Noiembrie 2020, 22:49

Adi Mutu i-a solicitat convocarea la nationala U21 pentru meciul cu Danmarca U21, partida care este decisiva pentru calificarea la Campionatul European. Intrebat despre absenta fiului lui Gica Hagi, Gheorghe Popescu, care este un apropiatii al familiei jucatorului de la Rangers a declarat ca nationala U21 are nevoie de el pentru a reusi calificarea.  De asemenea, el a vorbit si despre amicalul nationalei mari cu Belarus si cele 2 partida din Liga Natiunilor cu Norvegia si Irlanda de Nord. 

"Nu stiu motivul, dar tind sa cred ca l-a lasat Mirel la nationala U21 datorita meciului important pe care il avem cu Danemarca.

Cred ca va fi o perioada grea pentru Mirel si pentru baieti. Vin dupa pierderea calificarii, dupa aceea a fost o infrangere complicata in Norvegia. Pe mine ma preocupa lipsa evolutiilor si lipsa de atitudine, lipsa de faze de poarta, nu neaparat rezultatele.

Din pacate, echipa noastra nationala continua sa aiba aceasta lipsa de evolutii bune. Fara ele, e foarte greu sa faci rezultate", a declarat Popescu.

Romania U21 va juca cu Danemarca U21 pe 17 noiembrie. In cazul unei victorii, tricolorii se vor califica la turneul final de pe locul secund. 

Modifică setările cookies