Ianis Hagi Glasgow Rangers Kris Boyd Stranieri

Ianis Hagi este aparat in presa din Scotia de catre un fost SUPER golgeter: "M-am cam saturat!" Ce spune despre prestatia romanului din meciul de Europa League

Kris Boyd a fost in cinci randuri golgeter al campionatului Scotiei.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Octombrie 2020, 21:26
Data actualizarii: Sambata 31 Octombrie 2020, 21:31

Fostul fotbalist de la Glasgow Rangers a marcat 104 goluri in 172 de partide pentru gruparea scotiana, fiind unul din cei mai mari atacanti pe care i-a avut gruparea de pe Ibrox Park. Intr-un interviu acordat presei din Scotia, Boyd ii ia apararea lui Ianis Hagi si se da drept exemplu, spunand ca atunci cand evolua mai putin slab si el era la fel de criticat precum romanul. 

"Eu sunt de parere ca avut o performanta incurajatoare cu Lech Poznan. Poate prinde mai mult curaj dupa evoluatia pe care a avut-o. M-am cam saturat sa aud oameni care au o problema cu Ianis Hagi, sustinand ca nu poate evolua la un nivel inalt in meciurile importante. Pe parcursul carierei mele si eu am avut parte de asemenea critici.

"Atunci cand joci bine in meciurile importante ajungi pe prima pagina, dar stiu din experienta mea ca golurile si pasele decisive contra echipelor asa zise, mai mici, iti pot aduce trofee", a declarat Kris Boyd. 

Rangers si Ianis au 17 meciuri in acest sezon, castigand 15 dintre ele, iar in 14 nu au primit niciun gol. 

Modifică setările cookies