Cum explica Lupescu faptul ca se afiseaza cu Mircea Sandu in campania electorala: "Asta nu se intelege in Romania!"

Mircea Sandu a fost alaturi de Ionut Lupescu la lansarea candidaturii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Martie 2018, 10:05
Data actualizarii: Vineri 02 Martie 2018, 10:16

Aparitia lui Mircea Sandu la evenimentul de lansare a candidaturii lui Ionut Lupescu l-a facut pe Razvan Burleanu sa spuna inca o data ca "in spatele eroilor din generatia de aur se afla o gasca de combinagii".

Lupescu spune ca nu este nimic iesit din comun ca un fost presedinte de federatie sa fie invitat la asfel de evenimente.

"Ce nu se intelege in Romania e ca una este o persoana si una este functia. Trebuie respectul fata de cineva care a fost intr-o functie. Imi pare rau ca nu l-am invitat si pe Mircea Pascu, fostul presedinte, la fel am sa fac si cu presedintele actual daca voi fi la Federatie, pentru ca nu este vorba de persoana, este vorba de respectul fata de functie."

"Asa cum este si cazul presedintelui statului. Cand isi termina mandatul, nu trebuie sa mai fie invitat nicaieri?! Cred ca recunoasterea si respectul lipsesc foarte mult in fotbalul romanesc", a spus Lupescu intr-un interviu pentru PRO TV.

Ionut Lupescu a mers joi la Craiova, pentru a sta de vorba cu conducerea Universitatii.

"Sper ca i-am convins. Am vrut sa ii explic si domnului Rotaru viziunea mea despre fotbal. Am vazut ca foarte multe din ideile mele sunt si ideile lor si ma bucur foarte mult ca suntem pe aceeasi lungime de unda."

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies