Cu visul de EURO incheiat, cu gandul acum la JO! Romania minunata de la turneul final va primi 3 veterani in lot! SONDAJ: Pe cine ar trebui sa ia Radoi de la echipa mare

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Iunie 2019, 09:22

	Cu visul de EURO incheiat, cu gandul acum la JO! Romania minunata de la turneul final va primi 3 veterani in lot! SONDAJ: Pe cine ar trebui sa ia Radoi de la echipa mare

Romania U21 s-a oprit in semifinalele EURO, dupa 2-4 in fata Germaniei. Nationala de tineret a condus cu 2-1 la pauza, dar nu a mai putut tine piept tavalugului german in partea a doua.

Romania U21 a reusit cea mai mare performanta din istoria unei nationale romanesti la un turneu final. Reprezentativa de tineret, condusa de Ionut Radu si George Puscas din teren si de Mirel Radoi de pe banca s-a oprit in semifinalele competitiei, dupa 2-4 cu Germania. Pentru pustii de la tineret, infrangerea a fost una amara, dar parcursul de la turneul final va fi unul de neuitat.

Romania U21 si-a incheiat visul de EURO, dar priveste acum catre Jocurile Olimpice. Dupa mai bine de jumatate de secol, Romania va fi reprezentata la JO de echipa de fotbal.

Regulile de la Jocurile Olimpice, care in 2020 vor fi organizate la Tokyo, spun ca selectionerul poate convoca si 3 jucatori trecuti de perioada "tineretului". In 2016, Brazilia a mers la JO cu Neymar.

Pe cine ar trebui sa cheme Radoi de la echipa mare?

Asadar, Romania U21 va putea primi pentru JO intariri de la prima reprezentativa. Trei jucatori va putea convoca Mirel Radoi de la seniori. Intrebarea care se pune este: cine ar putea patrunde in aceasta echipa minunata a Romaniei U21?

In meciul cu Germania, Romania a aratat dupa cum urmeaza: Ionut Radu - Cristi Manea, Nedelcearu, Pascanu, Fl. Stefan - Baluta, Cicaldau - Man, Ianis Hagi, Andrei Ivan - Puscas

La ultimele doua meciuri din preliminariile pentru EURO 2020, cu Norvegia si Malta, Contra a introdus in prima echipa jucatori de la tineret. Vorbim despre Puscas, titular cu Norvegia si Malta, dar si Nedelcearu si Ianis Hagi, titulari cu Malta.

Echipa Romaniei contra Norvegiei: Tatarusanu - Chipciu, Grigore, Sapunaru, Bancu - Anton, Stanciu - Deac, Keseru, Grozav - Puscas
*Au mai jucat Tucudean, Ianis Hagi, Maxim

Echipa Romaniei contra Maltei: Tatarusanu - Chipciu, Cristea, Nedelcearu, Bancu - Baluta, Marin, Maxim, Ianis Hagi - Keseru Puscas
*Au mai jucat Man, Rotariu, Sapunaru

Astfel, din echipa mare, cativa titulari care ar putea fi chemati la JO sunt Tatarusanu, Chipciu, Grigore, Sapunaru, Bancu, Anton, Stanciu, Deac, Keseru, Grozav, Cristea, Marin, Maxim.

Intrebarea care se pune este insa: Ar trebui sa schimbe Radoi vreo piesa din angrenajul acestei echipe de tineret cu una de la seniori? Voteaza in SONDAJUL de mai jos!

Ce jucator din nationala mare ar putea juca la U21? (15083 voturi)
 
Ciprian Tatarusanu
536 voturi
 
Alex Chipciu
861 voturi
 
Alex Maxim
272 voturi
 
Nicusor Stanciu
1172 voturi
 
Razvan Marin
68.39%
10316 voturi
 
Cristi Sapunaru
455 voturi
 
Claudiu Keseru
821 voturi
 
Nicusor Bancu
509 voturi
 
Gicu Grozav
141 voturi
Pompierii români vor interveni pentru stingerea incendiilor din Grecia.Vineri vor pleca 112 militari
BRAT
Modifică setările cookies