Cu nouă zile înainte de EURO 2024, Edward Iordănescu a dezvăluit ce se întâmplă cu Denis Alibec

Denis Alibec edward iordanescu EURO 2024 lot romania Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 13:38
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 13:36

România se pregătește de participarea la EURO 2024, turneu transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. 

În primul meci amical susținut înaintea turneului final, reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Bulgaria, iar până la plecarea în Germania va mai susține o partidă de verificare, cu Liechtenstein.

Care e situația accidentaților înainte de EURO 2024

Selecționerul României a vorbit despre starea de sănătate a jucătorilor, dezvăluind și situația în care se află Denis Alibec. Atacantul care a evoluat în ultimul sezon la Muaither SC are o tăietură la nivelul piciorului, iar Răzvan Burleanu i-a reproșat public că nu s-a operat în urmă cu două-trei săptămâni pentru a fi apt 100% la EURO 2024.

Denis Alibec a lipsit din lotul României la amicalul cu Bulgaria, iar Edward Iordănescu a explicat care sunt șansele să fie recuperat pentru turneul final. 

"Staff-ul medical lucrează la capacitate maximă și mai mult ca oricând, din păcate. Suntem în proce de recuperare cu doi, trei băieți. Deian Sorescu este 100% recuperat, dar au mai apărut două, trei probleme medicale după meciul cu Bulgaria. Tot ce îmi doresc este să nu fie nimic grav. Nu-mi cereți detalii, nume, pentru că nu este momentul. Vrem să le gestionăm cât mai bine.

Sunt șanse importante ca să-l recuperăm câteva zile. E important ca toți jucătorii să fie valizi și în procesul de pregătire. Nu sunt fericit când un jucător trebuie să iasă din antrenament. Atât timp cât procesul de recuperare nu este foarte lung, putem gestiona. Și, în cazul lui, sper ca în câteva zile să fie alături de noi. Important este că nu e ceva grav. Și el a fost într-o competiție, a fost presiune constant pe el să joace", a spus selecționerul, în cadrul unei conferințe de presă. 


Declarații Edward Iordănescu, înainte de România - Liechtenstein (06/06/2024) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!