Contra nu poate incepe fara el partida cu Suedia "Daca va fi pus in valoare, poate fi determinant" Cine este favoritul lui Ciprian Marica

Contra nu poate incepe fara el partida cu Suedia "Daca va fi pus in valoare, poate fi determinant" Cine este favoritul lui Ciprian Marica

Suedia - Romania este sambata, de la ora 19:00, in direct la PRO TV.

Contra a avut probleme cu accidentarile in ultimele zile si a fost nevoit sa cheme de urgenta doi jucatori pentru dubla cu Suedia si Insulele Feroe. Dennis Man si Dan Nistor au ajuns in cantonamentul Romaniei.

Ciprian Marica, insa, mizeaza pe un alt fotbalist. Alexandru Mitrita a fost convocat pentru prima data dupa transferul la New York City, iar fostul international crede ca mijlocasul poate face diferenta in partida cu Suedia.

"Va fi foarte important sa tinem mingea jos, sa nu intram in contacte. Fizic ne sunt superiori. Foarte mare atentie la faze fixe, sa incercam sa evitam faulturile din jurul careului, ar trebui sa ne bazam mai mult pe contraatac, sa avem jucatori mai de viteza, cum este Mitrita.

Trebuie sa-i surprindem. Joci contra unei favorite la calificare. Si egalul ar fi un rezultat pozitiv pentru noi. Astept ca Mitrita sa aiba un moral fantastic. Are un moral ridicat si este un jucator bun, ne poate ajuta. Daca va fi pus in valoare, cred ca poate fi determinant", a spus Ciprian Marica pentru Pro Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Specialiști: Un seism de peste 7 grade se poate produce oricând
BRAT

Modifică setările cookies