Iosif Rotariu Ionut Radu Romania Nationala

EXCLUSIV "Cine a fost cel mai bun român în ultimele două meciuri?" Iosif Rotariu, alegere neașteptată: "Excelent!"

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Edi Iordănescu rămâne la națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 17:57
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 18:10
  • "Cine a fost cel mai bun din națională?" Iosif Rotariu a dat un singur nume: "Excelent în ambele meciuri"
  • Iosif Rotariu a împlinit marți 60 de ani. 

Fostul mare internațional român (25 de selecții / 1 gol la națională) a jucat pentru tricolori la turneul final din Italia 1990, când după o discuție între Emerich Ienei și Silviu Lung, Roti a ajuns să fie desemnat să-l marcheze pe Diego Maradona. A făcut-o perfect în meciul de la Napoli, cu Argentina 1-1, iar România a mers în optimi. 

Iosif Rotariu îl laudă pe Ionuț Radu

Prezentul cenușiu care caracterizează naționala îi lasă un gust amar lui Rotariu. Naționala a retrogradat luni seara în Liga C din Nations League, deși a învins Bosnia, în Giulești, scor 4-1. "Ei au venit în excursie, ce chef mai aveau, erau pe primul loc, apoi au plecat direct la cluburile la care joacă. Bosnia e o echipă foarte bună. 

Am avut o campanie slabă, sub orice critică. Cei mai buni de la noi au fost portarii. Cine a fost cel mai valoros tricolor din ultimele două partide? Ionuț Radu, excelent în ambele meciuri", a declarat Iosif Rotariu, pentru Sport.ro. 

Chiar dacă mai fusese selecționat la naționala de seniori, Ionuț Radu a jucat primele două partide sub tricolor, profitând și de situația lui Florin Niță, care nu mai evoluează la Sparta Praga. "O victorie frumoasă într-o seară tristă! E însă un meci ce poate reprezenta fundația pe care putem construi un viitor frumos. Ne oferă speranță și încredere! Hai România!", a scris Ionuț Radu, pe Instagram.

"Alibec e cel mai bun atacant pe care îl are acum România"

România a jucat în campania din Nations League fără Ianis Hagi, accidentat, iar mai mulți tricolori au părut ieșiți din formă. "N-ai viteză, n-ai forță. Alibec se zbate mult, e cel mai bun atacant pe care îl are România la ora actuală, dar pare că e epuizat uneori. Ne trebuie un alt tip de atacant", a continuat Rotariu, pentru Sport.ro.

VIDEO Iosif Rotariu, la Poveștile Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!