FOTO ȘI VIDEO S-a rupt gardul cu ei! Un jucător al României U19 s-a accidentat în timp ce sărbătorea golul și a fost dus la spital

Rareș Burnete (18 ani), atacantul lui Lecce, a suferit o accidentare cum rar se vede în timpul meciului România U19 - Austria U19, contând pentru turneul de calificare care va decide echipele calificate la Turul de Elită pentru EURO 2023.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 17:13
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 17:20

În partida care se dispută pe Stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, România a deschis scorul contra Austriei în minutul 41. Fundașul dreapta David Maftei, împrumutat de Farul la Unirea Dej, a centrat perfect în careul mic pentru Rareș Burnete, iar jucătorul celor de la Lecce Primavera a marcat cu o lovitură de cap.

Rareș Burnete s-a accidentat la bucuria de după golul contra Austriei

După gol, Burnete a afișat un mesaj scris pe maioul purtat pe sub tricou, apoi s-a îndreptat către marginea terenului pentru a da mâna cu o persoană din tribună. 

Atacantul României s-a rezemat de gardul care separă tribunele de teren și mai mulți colegi au sărit pe el, probabil din prea mult entuziasm, pentru a sărbători golul. Gardul a cedat, iar Rareș Burnete s-a accidentat la mână, unde ar fi suferit o tăietură serioasă.

Burnete a primit îngrijiri la marginea terenului, însă nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit în minutul 44. Din informațiile PRO TV, atacantul României U19 a fost urcat în ambulanță și dus la pauza meciului la Spitalul Elias din București.

Modifică setările cookies