FOTO ȘI VIDEO S-a rupt gardul cu ei! Un jucător al României U19 s-a accidentat în timp ce sărbătorea golul și a fost dus la spital

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 17:13
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 17:20

Rareș Burnete (18 ani), atacantul lui Lecce, a suferit o accidentare cum rar se vede în timpul meciului România U19 - Austria U19, contând pentru turneul de calificare care va decide echipele calificate la Turul de Elită pentru EURO 2023.

În partida care se dispută pe Stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari, România a deschis scorul contra Austriei în minutul 41. Fundașul dreapta David Maftei, împrumutat de Farul la Unirea Dej, a centrat perfect în careul mic pentru Rareș Burnete, iar jucătorul celor de la Lecce Primavera a marcat cu o lovitură de cap.

Rareș Burnete s-a accidentat la bucuria de după golul contra Austriei

După gol, Burnete a afișat un mesaj scris pe maioul purtat pe sub tricou, apoi s-a îndreptat către marginea terenului pentru a da mâna cu o persoană din tribună. 

Atacantul României s-a rezemat de gardul care separă tribunele de teren și mai mulți colegi au sărit pe el, probabil din prea mult entuziasm, pentru a sărbători golul. Gardul a cedat, iar Rareș Burnete s-a accidentat la mână, unde ar fi suferit o tăietură serioasă.

Burnete a primit îngrijiri la marginea terenului, însă nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit în minutul 44. Din informațiile PRO TV, atacantul României U19 a fost urcat în ambulanță și dus la pauza meciului la Spitalul Elias din București.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!