Mirel Radoi GABI IANCU Viitorul Nationala

Cei 4 jucatori din playout pe care Radoi ii vrea la nationala! Surpriza MAJORA: pe cine urmareste

Radoi spune ca in atentia lui pentru meciurile din Nations League si din playoff-ul Euro se afla si jucatori aflati sub contract cu echipe din playout.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 19:55
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2020, 20:17

Iancu, Cristi Ganea (Viitorul), Stefan (Sepsi), Sorescu (Dinamo) sunt monitorizati de Radoi.

"Lui Iancu nu ii e teama sa primeasca mingea. Greseste o pasa, doua, trei, dar vine sa primeasca, apare in zone, vine si in zona de numar 10. E si fotbalist de executie. El cu Nistor si Stanciu sunt jucatori de executie. Poate pentru alt antrenor, Iancu nu indeplineste criteriul tactic, dar mie imi plac jucatorii astia!", a spus Radoi la Digisport, dezvaluind si ca ii urmareste pe Sorescu sau Stefan: "Conteaza mai putin ca sunt jucatori din playout. Ii urmarim pe Ganea si Iancu de la Viitorul, pe Stefan de la Sepsi, pe Sorescu de la Dinamo, sigur!"

Selectionerul a vorbit si despre situatia lui Alibec: "El trebuie sa revina si sa se antreneze, sa fie titular. Era intr-o forma foarte buna, dar s-a accidentat".

Radoi spune ca va incerca sa joace cu o linie de 4 fundasi: "In principiu, asta vom face. Daca vom fi in avantaj si vom avea nevoie sa conservam rezultatul, atunci pot sa apara si 5 fundasi!"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!