Veste URIASA pentru Adi Mutu! UEFA ia in calcul ANULAREA meciurilor de baraj pentru EURO 2021

Romania U21 se apropie tot mai mult de participarea la EURO 2021.

UEFA ia in calcul sa nu se mai dispute meciurile de baraj pentru echipele de tineret in preliminariile pentru EURO 2021. Ar urma ca locurile 1 si cele mai bune 5 locuri 2 din fiecare grupa sa mearga direct la turneul final.

Acest lucru ar insemna ca nationala noastra de tineret, antrenata de Adrian Mutu, ar participa direct la turneul final de anul viitor. Aceasta decizie va fi votata pe 17 iunie in cadrul unei confrinte la UEFA.

Romania U21 ocupa locul 2 in grupa 8. Tricolorii au 10 puncte si sunt a doua cea mai buna echipa de pe un loc 2. Pe primul loc in grupa noastra este danemarca, cu 15 puncte.

Aceasta decizie are sanse mari sa fie pusa in aplicare din cauza programului extrem de aglomerat din urmatoarea perioada. Campionatele si meciurile nationalelor mari au fost amanate mult timp, astfel ca nationalele mici pot fi cele mai afectate.

UEFA ar puta sa schimbe si formatul turneului final, insa Romania are o pozitie care ii asigura intr-o proportie foarte mare calificare. Acesta ste clasamentul celor mai bune locuri 2:

  • BREAKING NEWS: Veste URIASA pentru Adi Mutu! UEFA ia in calcul ANULAREA meciurilor de baraj pentru EURO 2021
VIDEO PROTVPLUS.RO

Imaginile dezastrului, după ploi: Dunărea arată ca un imens depozit de deșeuri
BRAT
Modifică setările cookies