Liga 1 FRF UEFA Liga 1

UEFA a acceptat cererea de la FRF! Care este data pana la care Federatia trebuie sa comunice calendarul campetitional al Ligii 1 

Initial, toate Federatiile trebuiau sa comunice pana la 25 mai o data de incepere a campionatului si calendarul cmpetitional pentru restul sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2020, 15:00
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2020, 15:01

Solicitarea trimisa de FRF la UEFA a fost aprobata. Federatia cere o amanare a datei de 25 mai pentru comunicarea calendarului competitional din Liga 1. Noua data pana la care FRF trebuie sa trimita la UEFA planul si calendarul Ligii  este 1 iunie.

"Federatia Romana de Fotbal s-a adresat saptamana trecuta forului continental pentru prelungirea termenelor fixate de UEFA, in conformitate cu situatia de la nivel national privind masurile de distantare pe perioada starii de alerta. 

Avand in vedere anuntul autoritatilor romane prin care situatia va fi reevaluata la fiecare doua saptamani si luand in considerare posibilitatea relaxarii masurilor, FRF a solicitat ca termenul de 25 mai, impus de UEFA pentru comunicarea calendarului competitional, sa fie prelungit pana la data de 1 iunie. UEFA a acceptat azi cererea Federatiei Romane de Fotbal.", a anuntat FRF pe site-ul oficial.

Astfel, pana la data de 1 iunie vom sti sigur cand incepe Liga 1 si cand vom vedea fotbal romanesc la tv. Data despre care s-a vorbit pana acum este 13 iunie, insa nimic nu e oficial.

Modifică setările cookies