"Tricolorii" au primit rezultatele testelor Covid-19! Un membru al staff-ului a fost depistat pozitiv! Ce se intampla cu deplasarea in Islanda

"Tricolorii" au primit rezultatele testelor Covid-19! Un membru al staff-ului a fost depistat pozitiv! Ce se intampla cu deplasarea in Islanda

Jucatorii selectionati de Mirel Radoi pentru meciurile cu Islanda, Norvegia si Austria au facut luni teste pentru noul coronavirus si analize de sange. 

In aceasta dimineata, "tricolorii" au primit rezultatele, iar potrivit FRF, cu totii sunt negativi la Covid-19. 

"Un membru al staff-ului auxiliar, cu rezultat negativ joia trecuta, 1 octombrie, si rezultate negative la testarile anterioare, a primit rezultat pozitiv la testul de luni. Este asimptompatic, a intrat imediat in izolare si a iesit din programul lotului de la momentul primirii rezultatului.

In cantonamentul de la Mogosoaia masurile de distantare au fost respectate inclusiv la masa, iar fiecare membru al delegatiei a stat singur in camera. Membrul staff-ului va fi retestat astazi, pentru a evita situatia unui caz fals pozitiv", au scris reprezentantii FRF pe site-ul oficial. 

Lotul echipei nationale va pleca in aceasta dupa-amiaza, la ora 17:00, spre Islanda, pentru meciul de baraj care este programat joi, de la ora 21:45. Partida va fi transmisa IN DIRECT pe PRO TV si WWW.SPORT.RO.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Preşedintele Klaus Iohannis a susținut o conferinţă de presă. Critici la adresa Prefectului Capitalei
BRAT

Modifică setările cookies