BOMBA! Ianis Hagi ar putea ajunge la Barcelona: NEGOCIERI INTENSE purtate de Gica Hagi! Prima oferta, refuzata categoric de "Rege"

BOMBA! Ianis Hagi ar putea ajunge la Barcelona: NEGOCIERI INTENSE purtate de Gica Hagi! Prima oferta, refuzata categoric de "Rege"

Romania a fost eliminata in semifinale la EURO U21. Germania s-a calificat in marea finala dupa ce a invins cu 4-2.

Ianis Hagi este unul dintre jucatorii care au stralucit la EURO, iar fiul "Regelui" a intrat pe lista mai multor cluburi importante din Vest. Ajax, Sevilla si Borussia Dortmund si-au manifestat interesul pentru Ianis, insa tanarul jucator roman ar putea ajunge la un adevarat gigant al fotbalului european.

Barcelona il vrea pe Ianis Hagi, iar negocierile dintre clubul catalan si Viitorul sunt extrem de avansate, informeaza GazetaSporturilor. Conform sursei citate, Barcelona l-a urmarit pe Hagi jr de mai multa vreme si si-a trimis scouterii si la EURO U21.

In calea transferului ar putea sta decizia celor de la Barcelona de a-l tine pe Ianis doar la echipa a doua pentru moment. Gica Hagi nu a fost deloc incantat de scenariul propus de catalani, astfel ca acum negocierile se poarta intr-o alta directie. Ianis sa semneze cu Barcelona si sa fie imprumutat pentru un sezon la o alta echipa din prima liga spaniola.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Virusul ucigaș din China a ajuns și în Europa. Primele cazuri, confirmate în Franța
BRAT