"Asteptam deciziile comisiei!" Reactia FRF dupa scandarile xenofobe de la meciul cu Malta! Masurile pe care UEFA le poate lua

"Asteptam deciziile comisiei!" Reactia FRF dupa scandarile xenofobe de la meciul cu Malta! Masurile pe care UEFA le poate lua

Toate fazele si rezumatul meciului sunt aici.

Romania risca sa joace urmatoarele doua partide din cadrul preliminariilor Euro 2020, cu Norvegia si Suedia fara spectatori. Ultrasii prezenti in aceasta seara la partida cu Malta au inceput cu sacandari xenofobe la adresa Ungariei, scandari interzise clar de UEFA. Si la meciul cu Spania de joi, ultrasii au inceput cu astfel de scandari, iar UEFA mai mult ca sigur ne va amenda. Despre acest fapt a vorbit si presedintele FRF care s-a aratat foarte dezamagit de atitudinea fanilor.

"Nu avem niciun semnal, asteptam si noi deciziile comisiei. Suntem foarte mahniti, pentru ca, pana la urma, vorbim de cativa indivizi care spun ca tin cu Romania, ca ii intereseaza, ca le pasa de Romania, dar vedem ca le pasa doar de ei insisi.

Ne uitam si noi acum ce a scris observatorul UEFA in raport si sa vedem implicit ce alte amenzi trebuie sa platim. 

Toate aceste amenzi inseamna bani mai putin pentru ca tot ce inseamna dezvoltare pentru fotbalul romanesc, bani mai putini pentru infrastructura, bani mai putin pentru competitiile de copii si juniori. UEFA te amendeaza, si daca e sa avem si un stadion inchis, cu atat mai mult. Sa nu mai vorbim de suportul pe care il ai din partea suporterilor, sustinerea", a spus Burleanu la finalul partidei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT