edi iordanescu Dumitru Dragomir finlanda - romania Nationala

VIDEO EXCLUSIV Ar trebui demis Edi Iordănescu de la națională? Răspunsul oferit de Dumitru Dragomir

Întrebat dacă Edi Iordănescu ar trebui demis de la echipa națională, Dumitru Dragomir a oferit un răspuns clar.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 13:55
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 13:56

Chiar dacă rezultatele din grupa României nu au fost pe măsura așteptărilor, iar România este aproape de retrogradarea în Liga C din Nations League, Dragomir a răspuns clar când a fost întrebat despre o posibilă despărțire de Edi Iordănescu:

Dragomir îi ia apărarea lui Iordănescu Jr: ”Nu e bine să-l dea afară”

”Nu! Și nici nu e bine să-l dea afară! Dacă-l schimbă, face o greșeală mare de tot. Băi, fraților, să se oprească la 10 jucători care să știm că sunt titulari. Altfel... ce e aia? Până ieri, nici nu știam o componentă a echipei naționale”, a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

România are o singură victorie în șapte partide cu Edi Iordănescu pe banca tehnică (1-0 cu Finlanda). Două rezultate și patru înfrângeri a mai înregistrat naționala cu Iordănescu Jr. pe banca tehnică.

După remiza cu Finlanda, România a ajuns la patru puncte și a rămas pe ultimul loc în Grupa 3 din Liga B, la un singur punct în spatele nordicilor. 

Pentru a scăpa de ultima poziție și, implicit, de retrogradarea în Liga C, România are nevoie de un succes în ultimul meci cu Bosnia, deja câștigătoare a grupei, și de un rezultat pozitiv în meciul dintre Muntenegru și Finlanda.

Clasamentul Grupei 3, Liga B:

1. Bosnia - 11p

2. Muntenegru - 7p

3. Finlanda - 5p

4. România - 4p

Modifică setările cookies