Dumitru Dragomir edi iordanescu finlanda - romania Romania Nationala

VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir, mesaj clar pentru Edi Iordănescu: ”Dacă face asta, nici nu mă mai uit la meci”

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, este încrezător înainte de România - Bosnia (luni, 21:45).

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 12:19
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 12:26

Dragomir crede că România poate câștiga meciul cu Bosnia, care este deja câștigătoare a grupei. ”Tricolorii” au nevoie de o victorie pentru a evita retrogradarea în Liga C, dar și de un rezultat pozitiv al Muntenegrului în meciul cu Finlanda.

Dragomir: ”Dacă face asta, nici nu mă mai uit la meci”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu vrea să vadă multe schimbări în echipa României pentru meciul de luni.

  • Dumitru Dragomir

„Eu așa cred, că vom câștiga cu Bosnia! Să nu mai facă iar schimbări, să schimbe 6 jucători. Dacă schimbă, nici nu mă mai uit la meci! Părerea mea este că a făcut multe schimbări, când îți merge echipa și faci schimbări multe nu e în regulă. 

Dar am încredere în Edi, era o simbioză între jucători, au pasat bine. La un moment dat, mă gândeam că așa trebuia să jucăm. Până la primul gol, că a fost repede luat”, a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

După remiza cu Finlanda, România a ajuns la patru puncte și a rămas pe ultimul loc în Grupa 3 din Liga B, la un singur punct în spatele nordicilor. 

Pentru a scăpa de ultima poziție și, implicit, de retrogradarea în Liga C, România are nevoie de un succes în ultimul meci cu Bosnia, deja câștigătoare a grupei, și de un rezultat pozitiv în meciul dintre Muntenegru și Finlanda.

Clasamentul Grupei 3, Liga B:

1. Bosnia - 11p

2. Muntenegru - 7p

3. Finlanda - 5p

4. România - 4p

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies