finlanda - romania 1-1 Dumitru Dragomir Romania Nationala

VIDEO EXCLUSIV Verdictul lui Dragomir, după Finlanda - România 1-1: ”Nu trebuia scos! E foarte bine pregătit”. Remarcații lui ”Corleone”

Dumitru Dragomir a avut trei remarcați după Finlanda - România 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 11:43
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 11:53

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că Denis Alibec, care a început meciul din postura de titular, nu trebuia să fie înlocuit în partea a doua a jocului.

În minutul 66, Edi Iordănescu a decis să-l înlocuiască pe atacantul de Farul Constanța cu George Pușcaș.

„Alibec nu trebuia scos! Eh, nu rezistă... e foarte bine pregătit, chiar dacă a mai dat și călcâie, nu avea alte posibilități, era înghesuit. Din punct de vedere tactic, el și Sorescu au fost cei mai buni de pe teren. Mi-au plăcut Sorescu și Man, au închis culoarele și nu au lăsat fundașii laterali să plece în atac. Altfel, ne făceau praf!”, a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport

După remiza cu Finlanda, România a ajuns la patru puncte și a rămas pe ultimul loc în Grupa 3 din Liga B, la un singur punct în spatele nordicilor. 

Pentru a scăpa de ultima poziție și, implicit, de retrogradarea în Liga C, România are nevoie de un succes în ultimul meci cu Bosnia, deja câștigătoare a grupei, și de un rezultat pozitiv în meciul dintre Muntenegru și Finlanda.

Clasamentul Grupei 3, Liga B:

1. Bosnia - 11p

2. Muntenegru - 7p

3. Finlanda - 5p

4. România - 4p

Modifică setările cookies