VIDEO EXCLUSIV "Ar fi cam singurul care ar putea să joace la națională. E inadmisibil!". Semnal de alarmă despre criza atacanților din România

George Pușcaș este aproape de un transfer în Italia, după ce cluburile Reading și Pisa ar fi ajuns la un acord.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 14:50
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 15:04

"George Pușcaș a semnat cu Pisa!", a anunțat cunoscutul jurnalist Gianluca Di Marzio. Presa din Italia susține că Reading și Pisa au ajuns la un acord pentru un împrumut până la finalul sezonului, cu opțiune de transfer definitiv.

George Pușcaș, la Pisa, în Serie B

Pisa ocupă locul doi în Serie B, iar George Pușcaș va fi coleg aici cu Marius Marin (23 de ani), mijlocașul român care a debutat la naționala de seniori a României în toamna anului trecut.

Pușcaș a petrecut două sezoane și jumătate la Reading, formație care l-a transferat în august 2019, după Campionatul European U21, pentru 7,5 milioane de euro, sumă record pentru formația engleză la momentul respectiv. Aici, atacantul a jucat în 91 de meciuri, a marcat 20 de goluri și a oferit cinci pase decisive.

"Ar fi cam singurul care ar putea să joace la națională"

"Eu mă bucur că s-a întors în Italia, unde a jucat bine. Sper că-și va reveni și va fi un câștig pentru națională. E un atacant care mie îmi place, avem nevoie de el și sper să-și revină. Pușcaș ar fi cam singurul care ar putea să joace la națională. În rest, nu avem. Nici Alibec nu e vârf.

Hai să ne uităm la campionatul României, eu nu văd niciun vârf. La Sepsi n-ai, la Craiova îl ai pe Koljic, la FCSB îl bagă pe Tănase, care nu e. În afară de Pușcaș, n-avem niciun atacant de valoare. Să n-avem doi atacanți de valoare la echipa națională e inadmisibil! Și Albania are doi atacanți de valoare.", a declarat Vasile Miriuță, în direct la PRO X

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies