reading George Puscas Pisa Stranieri

Cum au reacționat fanii lui Reading, după ce George Pușcaș a fost cedat în Italia

George Pușcaș a părăsit Reading după doi ani și jumătate petrecuți în Championship.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 08:59
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 08:59

Atacantul român a fost împrumutat până la finalul sezonului la formația italiană Pisa, din Serie B, până la finalul sezonului, care îl va transfera definitiv pe George Pușcaș în cazul în care va reuși să promoveze.

George Pușcaș a plecat de la Reading

Cu un singur gol marcat în Championship în ultimele 10 luni, George Pușcaș nu pare să fie regretat de fanii lui Reading. Totuși, pe site-ul fanilor formației engleze, The Tilehurst End, este prezentat și un argument pentru forma slabă arătată de atacantul român în ultimul an.

"Transferul s-a făcut, iar cei mai mulți dintre fani probabil nu vor fi dezamăgiți să îl vadă plecând pe cel care a fost de multe ori copleșit din momentul în care a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului, în 2019. A fost mult entuziasm la venirea sa, dar nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor. Pușcaș pleacă de la Reading după 91 de meciuri și 20 de goluri, asta înseamnă un gol la 4,55 meciuri, ceea ce nu este suficient. 

Românul a fost victima sistemului folosit, care nu l-a pus în valoare de multe ori. El s-a dovedit mult mai eficient alături de un alt atacant, însă de multe ori a fost singurul vârf", a scris sursa citată.

Pisa ocupă locul 2 în Serie B, iar George Pușcaș va fi coleg aici cu Marius Marin (23 de ani), mijlocașul român care a debutat la naționala de seniori a României în toamna anului trecut.

Pușcaș poate debuta la noua sa echipă sâmbătă, de la ora 15:00, contra celor de la Alessandria.

Internaționalul român are o experiență bogată în Italia, unde a mai evoluat în Serie A și Serie B la cluburi precum Inter, Bari, Benevento, Novara sau Palermo.

  • 30 de goluri a marcat George Pușcaș în 90 de meciuri din Serie B
Modifică setările cookies