Alertă în cantonamentul naționalei U21!  Trei jucători au părăsit cantonamentul U21, doi fiind pozitivi la testul pentru COVID-19

Echipa nationala U21 Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 13:29
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 13:37

FRF a anunțat astăzi că doi fotbaliști din lotul naționalei U21 au fost depistați pozitiv la coronavirus.

România U21 continuă pregătirea pentru EURO 2023, competiție pe care țara noastră o va organiza alături de Georgia. Pe 16 noiembrie, de la ora 18:30, tricolorii vor întâlni Italia, la Frosinone.

„În urma testării RT-PCR COVID-19 efectuate ieri de întreaga delegație, testare necesară pentru deplasarea în Italia, doi jucători, colegi de cameră, au fost depistați pozitivi. Anterior acestui test, cei doi au avut câte două rezultate negative, un test RT-PCR în urmă cu o săptămână și unul antigen rapid la intrarea în cantonament. Jucătorii sunt asimptomatici, au fost izolați și vor părăsi  cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea astăzi.

De asemenea, Vladimir Screciu a acuzat probleme de sănătate și va pleca și el la echipa de club pentru a se recupera. Staff-ul medical al naționalei U21 a considerat că fotbalistul de la CS Universitatea Craiova nu va putea fi recuperat în timp util până la meciul cu Italia, programat marți. Având în vedere simptomatologia prezentată, Screciu are un diagnostic prezumtiv de lumbago în puseu acut.

Pentru a completa lotul, selecționerul Florin Bratu a trimis azi convocările pentru doi jucători: Rareș Ispas de la Sepsi OSK și Marco Ehmann de la Dinamo București. Aceștia urmează să se testeze RT-PCR și vor veni în cantonament după aflarea rezultatului”, se arată în comunicatul FRF.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!