"A fost rușinos, jucători cu un nivel destul de scăzut". Reacție dură după Kosovo - România 0-0

kosovo Iosif Rotariu preliminarii euro 2024 Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Iunie 2023, 21:43
Data actualizarii: Sambata 17 Iunie 2023, 21:51

România a încheiat la egalitate, scor 0-0, în deplasarea de la Kosovo, în cel de-al treilea meci din preliminariile pentru EURO 2024. 

Pe un teren foarte greu, îmbibat cu apă, România a obţinut un punct important, la capătul unui meci de mare luptă, în care cel mai bun om de pe teren a fost portarul Horaţiu Moldovan.

În minutul 69, Kosovo a înscris prin Zhegrova, cu capul la colţul scurt, din centrarea lui Celina, dar golul a fost anulat ulterior, la semnalarea arbitrajului video, pentru offsaid la Celina.

Reacția tricolorilor, aspru criticată
 

Iosif Rotariu a vorbit despre confruntarea de la Priștina, declarând că punctul obținut a fost maximul pe care îl puteau obține și i-a criticat pentru felul în care s-au comportat după golul anulat pentru offside. 

"Cred că ne-am adaptat destul de bine și punctul obținut e meritat. Eu cred că echipa din Kosovo a pasat mai mult, a jucat mai mult. Cred că, terenul dacă era mai bun, asta reprezenta un avantaj pentru ei. M-a impresionat spiritul de echipă, grupul, iar individual a ieșit Horațiu Moldovan la rampă. Nu știu dacă puteam să facem mai mult, adversarul e mai valoros.

Din punctul meu de vedere a fost o reacție nepotrivită când s-au bucurat la golul anulat al celor din Kosovo. A fost o reacție a unor jucători care au un nivel destul de scăzut. Bucuria asta nu și-ar fi avut locul dacă erau fotbaliști de valoare, a fost rușinos", a spus Iosif Rotariu, potrivit Digi Sport.

Clasamentul Grupei I, după trei etape:
 

1. Elveția - 9p

2. România - 7p

3. Irsael - 4p

4. Kosovo - 3p

5. Andorra - 1p

6. Belarus - 0p

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!