Două brigăzi de arbitri din România vor oficia în etapa a patra a calificărilor la Euro 2024. Meci greu pentru Istvan Kovacs

Istvan Kovacs FRF Marian Alexandru Barbu Fotbal extern Istvan Kovacs
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 17 Iunie 2023, 13:13
Data actualizarii: Sambata 17 Iunie 2023, 13:17

FRF a anunțat că două meciuri din preliminariile Euro 2024 vor fi conduse de la centru de două brigăzi de arbitri din România.

Luni, 19 iunie, vor avea loc meciurile din runda a patra a grupelor de calificare pentru turneul final al Campionatului European din 2024, la două dintre acestea urmând a oficia brigăzi de arbitri din țara noastră.

Meciul dintre Anglia și Macedonia de Nord a fost încredințat de către UEFA lui Istvan Kovacs, care va fi ajutat de către arbitrii asistenți Vasile Florin Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Radu Petrescu va fi rezervă.

Partida, care contează pentru Grupa C, se va juca pe Old Trafford din Manchester și va începe la ora 21:45.

La jocul dintre Irlanda și Gibraltar, forul continental l-a delegat pe Marian Alexandru Barbu, care va fi ajutat la cele două linii de către Mihai Marica și Imre Laszlo Bucsi, cel de-al patrulea oficial fiind Sebastian Colţescu. Partida va avea loc pe Dublin Arena, de la aceeași oră și contează pentru Grupa B.

Meciul Elveția - România, arbitrat de un italian

Arbitrul italian Daniele Orsato va conduce la centru meciul Elveţia - România, care se va disputa, luni, de la ora 21:45, la Lucerna, în grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

Orsato va fi ajutat la cele două linii de Ciro Carbone şi Alessandrro Giallatini. Rezervă a fost desemnat Andrea Colombo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!