Romania U21 banca de rezerve Portugalia U21 Romania U21 - Portugalia U21 Stadion Steaua Nationala U21

GALERIE FOTO Lecție de civilizație. Ce au făcut portughezii după meciul din Ghencea

Echipa de tineret a pierdut meciul amical cu echipa similară a Portugaliei, scor 0-2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Martie 2023, 14:01
Data actualizarii: Sambata 25 Martie 2023, 14:38

Portugalia a predat o adevărată lecție de fotbal pe durata meciului de la București, dar a dat dovadă de bun-simț la finalul meciului. 

Banca Portugaliei, curață perfect la finalul meciului

După ce s-au bucurat rezervat și au salutat micul grup de suporteri români care le-a făcut galerie în timpul partidei, jucătorii și staff-ul au curățat toate resturile din zona băncii de rezerve. Zona a fost salubrizată corespunzător, arătând la fel ca la începutul meciului, adică într-o stare similară cu cea în care le-a fost pusă la dispoziție de organizatori. 

Conform gazdelor, vizitatorii au lăsat la fel de curat și vestiarul, vrând să mulțumească pentru găzduirea excelentă de la București. Delegația portugheză a zburat astăzi spre Lisabona, după ce a mai efectuat încă un antrenament pe Stadionul "Dinamo", la recomandarea lui Marius Niculae, fost jucător la Sporting Lisabona, unde a fost coleg cu selecționerul Rui Jorge. Nici la banca României nu au fost lăsate gunoaie, doar câteva bucăți de leucoplast folosit, semn că staff-ul nostru a reușit să schimbe mentalitatea fotbaliștilor, cel puțin în afara terenului.   

România are amical cu Germania, Portugalia va înfrunta Norvegia

"Tricolorii mici" vor juca următorul amical contra Germaniei la Sibiu, pe 28 martie, partida urmând să fie transmisă în direct pe Pro Arena. De cealaltă parte, lusitanii vor întâlni Norvegia U21, tot pe 28 martie, pe Estadio Nacional do Jamor din Lisabona. 

România este calificată din postura de gazdă la Euro 2024, unde va juca în Grupa B, alături de Spania, Ucraina și Croația, iar meciurile vor avea loc pe stadioanele "Steaua" și "Rapid-Giulești" din București. Portugalia va face parte din Grupa A, urmând să înfrunte Georgia (a doua țară gazdă), Belgia și Olanda, dar va juca pe arenele "Boris Paichadze" și "Mikheil Meskhi" din Tbilisi. 

Foto - Gabriel Chirea
 
Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!