Mihai Stoica EURO 2023 Romania U21 Nationala U21

Jucătorul naționalei U21 care l-a dezamăgit pe MM Stoica: „Săracul, e...” Schimbarea pe care o cere oficialul FCSB

Naţionala U21 a României a fost învinsă de echipa similară a Portugaliei, cu scorul de 2-0 (2-0), vineri seara, într-un meci amical desfăşurat pe Stadionul Steaua din Bucureşti.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 24 Martie 2023, 22:38
Data actualizarii: Vineri 24 Martie 2023, 22:46

MM Stoica s-a arătat dezamăgit de prestația tricolorilor mici și a profitat de ocazie pentru a cere eliminarea regulii U21 din fotbalul autohton, motivând că jucătorii tineri au demonstrat că sunt foarte slabi.

Managerul general de la FCSB l-a luat la țintă pe Alexandru Țîrlea, jucătorul lui Gimnastic (club din liga a treia spaniolă), care a fost trimis din primul minut pe teren, în fața lui Pantea (FCSB).

MM: „Regula U21 nu e deloc formidabilă!”

„Prima parte a meciului a fost înfiorătoare. Aria de selecţie este puţin cam slabă şi atunci ar trebui să-şi reconsidere poziţia unii, care zic că regula U21 este o regulă formidabilă. Nu este deloc formidabilă. Când jucătorii sunt slabi, sunt slabi indiferent de regulă.

Am văzut acum nişte jucători... joci la Gimnastic. L-am mai văzut pe la loturi, că e venit de la Real Madrid. Şi Bawab a fost la Real Madrid şi Barcelona. Facem nişte confuzii foarte mari. Dacă cineva face junioratul într-un club mare punem ştampila de fotbalişti. Nu este în regulă.

Între Pantea şi Țîrlea este diferenţă mare. S-a văzut. Pantea măcar este vivace. Ok, poate să facă greşeli, dar băiatul ăla, săracul...”, a spus MM Stoica la Orangesport.

Emil Săndoi cu a cunoscut gustul victoriei în acesta al doilea mandat al său la naţionala U21, după 1-4 cu Spania, 0-0 cu Olanda (ambele în septembrie, la Cluj-Napoca).

România va juca marţi un nou meci de pregătire, contra campioanei europene en titre la Under-21, Germania, pe Stadionul Municipal din Sibiu, de la ora 19:00.

România, Portugalia şi Germania sunt calificate la turneul final al Campionatului European Under-21, care va avea loc în România şi Georgia, în perioada 21 iunie-8 iulie 2023. România face parte din Grupa B, alături de Spania, Ucraina şi Croaţia, urmând să joace toate partidele pe Stadionul Steaua. Germania se află în Grupa C, alături de Anglia, Cehia şi Israel, iar Portugalia va evolua în Grupa A, din care mai fac parte Olanda, Belgia şi Georgia.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!