GALERIE FOTO Înfrângerea naționalei de tineret în imagini. Vedetele lui Săndoi s-au lovit de zidul lusitan

Romania U21 euro 2024 U21 Portugalia U21 Romania - Portugalia Stadion Steaua Nationala U21
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Martie 2023, 12:07
Data actualizarii: Sambata 25 Martie 2023, 13:45

Amicalul România U21 - Portugalia U21 s-a terminat doar 0-2, dar partida a fost dominată de oaspeți. 

Cu jucători de la Arsenal, Ajax, PSV Eindhoven, Valencia, Anderlecht, Olimpique Marseille, Benfica sau FC Porto în lot, portughezii au dominat copios jocul, în prima repriză reușind cele două goluri și mai având alte trei mari ocazii de gol, pe fondul unui joc de posesie care i-a surprins total pe elevii lui Emil Săndoi.

"Tricolorii mici", mai combativi după pauză

România a echilibrat ușor ostilitățile după pauză, după mai multe schimbări în linia de atac, dar Bîrligea, Baiaram și Petrila nu au reușit să fructifice ocaziile de poartă avute. Portughezii au menținut tabela neschimbată, menținându-și posesia de peste 65% și în a doua parte a meciului, în ciuda numeroaselor schimbări făcute de Rui Jorge. Pentru România urmează un alt amical tare, cu Germania, la Sibiu, pe 28 martie, care va fi în direct pe Pro Arena de la ora 19:00. 

România și Portugalia se pot întâlni în fazele superioare ale Euro 2024

România este calificată din postura de gazdă la Euro 2024, unde va juca în Grupa B, alături de Spania, Ucraina și Croația, iar meciurile vor avea loc pe stadioanele "Steaua" și "Rapid-Giulești" din București. Portugalia va face parte din Grupa A, urmând să înfrunte Georgia (a doua țară gazdă), Belgia și Olanda, dar va juca pe arenele "Boris Paichadze" și "Mikheil Meskhi" din Tbilisi.

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!