Horațiu Feșnic a fost delegat la un meci ”de gală” de la EURO U21!

Horatiu Fesnic EURO U21 Nationala U21
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iunie 2023, 14:38
Data actualizarii: Vineri 23 Iunie 2023, 14:39

Meciurile din etapa a doua a turneului final al Campionatului European U21, găzduit de Georgia şi România, vor avea loc sâmbătă şi duminică.

UEFA a delegat şi la aceste partide oficiali din ţara noastră, informează FRF.

Astfel, la meciul Portugalia Olanda, din Grupa A, la centru se va afla Horaţiu Feşnic, care va fi ajutat la cele două linii de Valentin Avram şi Alexandru Cerei, al patrulea oficial fiind Juxhin Xhaja (Albania). 

Horațiu Feșnic va arbitra la EURO U21!

La jocul care va avea loc de la ora 19:00, la Tblisi, pe stadionul Mikheil Meskhis, UEFA i-a desemnat pe Antonio Damato (Italia), observator de arbitri, şi Igor Radojcic (Serbia), delegat de joc.

La partida din Grupa B, dintre Spania şi Croaţia, care se va juca pe stadionul Giuleşti, de la ora 21:45, observator pentru arbitri a fost desemnat Kyros Vassaras – şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, acesta urmând să supervizeze brigada de arbitri condusă de olandezul Allard Lindhout.

Duminică, Andrei Chivulete va fi al patrulea oficial la jocul dintre Elveţia şi Italia, din Grupa D, care va avea loc pe Cluj Arena, de la ora 19:00, scrie News.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!