Ce scrie site-ul oficial al UEFA, după România U21 - Ucraina U21 0-1: ”Verdict final”

Romania U21 - Ucraina U21 Romania U21 Ucraina U21 Nationala U21
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 22:47
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 22:47

România U21 a pierdut meciul cu Ucraina U21 cu 0-1 și, în același timp, orice șansă pentru calificarea în fazele eliminatorii ale Campionatului European.

Eșecul din Ghencea, al doilea consecutiv după 0-3 cu Spania U21, este echivalentul eliminării de la Campionatul European

Site-ul UEFA a sintetizat în câteva cuvinte României cu Ucraina (0-1). 

Chiar dacă meciul a fost decis de un autogol ”ghinionist” semnat de Victor Dican, forul european a scos în evidență faptul că adversara „tricolorilor” a dominat o bună parte din meci, astfel că victoria nu poate fi pusă la îndoială.

Ce scrie site-ul UEFA, după România - Ucraina 0-1

"Verdict final: România s-a ținut până în minutul 89, iar dacă golul a fost ghinonist pentru Dican, a fost în același timp meritat pentru Ucraina.

Ucrainenii au dominat mare parte din meci și și-au creat multe ocazii. Fanii echipei gazdă sunt dezamăgiți, dar elevii lui Rotan au fost mai buni astăzi", au scris cei de la UEFA.

România U21 - Ucraina U21

Ștefan Târnovanu a făcut un meci mare pe Ghencea, însă autogolul lui Victor Dican din minutul 89 a răpus șansele micilor tricolori de a avansa la Campionatul European U21 organizat chiar la noi în țară și în Georgia.

România U21 a pierdut cu 0-3 în fața Spaniei U21, iar înfrângerea de pe Ghencea cu Ucraina U21, 0-1, a făcut ca selecționata lui Emil Săndoi să pășească în afara competiției.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!