Pleacă Emil Săndoi de la naționala U21? Răspunsul oferit de selecționer, după eliminarea de la EURO

Emil Sandoi Romania U21 Romania U21 - Ucraina U21 Nationala U21
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 23:13
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 23:13

România U21 a pierdut meciul cu Ucraina U21 cu 0-1 și, în același timp, orice șansă pentru calificarea în fazele eliminatorii ale Campionatului European.

Selecționerul Emil Săndoi (58 de ani) a preluat naționala de tineret în luna august a anului trecut și a pregătit echipa pentru turneul final, pe care România îl găzduiește alături de Georgia.

Emil Săndoi a vorbit despre posibila plecare de la națională

”Tricolorii” mici au avut un parcurs dezamăgitor și au pierdut orice șansă la calificarea în sferturile de finală ale EURO U21, după 0-3 cu Spania și 0-1 cu Ucraina.

Întrebat dacă înțelegerea sa cu Federația Română de Fotbal este condiționată de acest turneu final, Emil Săndoi a oferit un răspuns elegant. A lăsat de înțeles că ar fi dispus să plece de la naționala U21, în cazul în care șefii de la FRF ar dori acest lucru.

„Credeți dumneavoastră că e vreo problemă asta? Sau a fost vreodată o problemă în cariera mea? Nu e o problemă din punctul ăsta de vedere, vedem ce se va întâmpla”, a spus Emil Săndoi.

Pentru Emil Săndoi, acesta este al doilea ”mandat” ca selecționer al naționalei U21, după cel din perioada 2016-2013.

România U21 - Ucraina U21

Ștefan Târnovanu a făcut un meci mare pe Ghencea, însă autogolul lui Victor Dican din minutul 89 a răpus șansele micilor tricolori de a avansa la Campionatul European U21 organizat chiar la noi în țară și în Georgia.

România U21 a pierdut cu 0-3 în fața Spaniei U21, iar înfrângerea de pe Ghencea cu Ucraina U21, 0-1, a făcut ca selecționata lui Emil Săndoi să pășească în afara competiției.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!