Florin Prunea, reacție dură după ce România a părăsit EURO U21: ”E o diferență prea mare, colosală”

Florin Prunea Romania Romania - Ucraina Ucraina Nationala U21 Florin Prunea
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 21:51
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 21:51

România U21 a pierdut meciul cu Ucraina U21 cu 0-1 și, în același timp, orice șansă pentru calificarea în fazele eliminatorii ale Campionatului European.

Micii tricolori au pierdut cu 0-3 în prima partidă în fața naționalei Spaniei, iar împotriva Ucrainei au fost înfrânți pe final, din cauza autogolului marcat de Victor Dican.

Chiar dacă Emil Săndoi a spus că naționala U21 este ”în creștere”, Florin Prunea a avut o reacție dură după eșecul la limită cu Ucraina și a amintit de rezultatele pe care naționalele de juniori le înregistrează și la alte categorii.

Florin Prunea: ”E o diferență prea mare, colosală”

„Diferență mai mare ca asta nu poate să existe. Am văzut patru reprize, noi vorbim de turneul final. E o diferență prea mare, colosală. Suntem prea deprate!

Dacă ar fi facem o analiză, hai să luăm rezultatele de la toate echipele naționale. Hai să luăm rezultatele de la U20, 0-8, 0-7, 0-6”, a spus Prunea, la Digi Sport.

România U21 - Ucraina U21

Ștefan Târnovanu a făcut un meci mare pe Ghencea, însă autogolul lui Victor Dican din minutul 89 a răpus șansele micilor tricolori de a avansa la Campionatul European U21 organizat chiar la noi în țară și în Georgia.

România U21 a pierdut cu 0-3 în fața Spaniei U21, iar înfrângerea de pe Ghencea cu Ucraina U21, 0-1, a făcut ca selecționata lui Emil Săndoi să pășească în afara competiției.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!