EXCLUSIV Valeriu Iftime sare în apărarea jucătorului său, după autogolul cu Ucraina U21: „Sună prost dacă zici asta”

Romania U21 - Ucraina U21 valeriu iftime Victor Dican Nationala U21 Valeriu Iftime
Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 22:34
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 22:35

România U21 a pierdut primele două meciuri la Campionatul European U21 și a părăsit competiția.

Micii tricolori au pierdut cu 0-3 în prima partidă în fața naționalei Spaniei, iar împotriva Ucrainei au fost înfrânți pe final, din cauza autogolului marcat de Victor Dican.

Valeriu Iftime sare în apărarea jucătorului său, după autogolul cu Ucraina U21: „Sună prost dacă zici asta”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a vorbit pentru Sport.ro după eliminarea României U21 de la EURO 2023 și a evidențiat faptul că Victor Dican nu a fost vinovat pentru eșecul micilor tricolori.

  • Finanțatorul a precizat că Dican a fost unul dintre cei mai buni jucători ai selecționatei lui Emil Săndoi

„Dican a jucat cât de bine poate să joace un fundaș central! Aia nu e greșeala lui acolo! E un carambol. E adevărat, sună prost dacă zici că România a fost bătută din cauza autogolului lui Dican. În niciun caz, Victor a făcut un joc foarte bun. Să ne uităm câte atingeri au făcut Dican și Racovițan. 

Echipa e foarte slabă. Suntem jos, jos. Nu sunt jucători bun.

Racovițan a avut un joc mai modest, față de cel cu Spania. Dacă nu era autogolul lui Dican, el era cel mai bun jucător! Dican și Târnovanu erau pentru mine cei mai buni din lotul nostru. Dican a avut ghinionul să se lovească mingea de el”, a spus Valeriu Iftime după meci, pentru Sport.ro.

România U21 - Ucraina U21

Ștefan Târnovanu a făcut un meci mare pe Ghencea, însă autogolul lui Victor Dican din minutul 89 a răpus șansele micilor tricolori de a avansa la Campionatul European U21 organizat chiar la noi în țară și în Georgia.

România U21 a pierdut cu 0-3 în fața Spaniei U21, iar înfrângerea de pe Ghencea cu Ucraina U21, 0-1, a făcut ca selecționata lui Emil Săndoi să pășească în afara competiției.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!