david popovici campionatul national de inot campionatul national de inot in bazin scurt Natație

VIDEO David Popovici, un nou succes la Campionatul Național de natație

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 200 m liber din cadrul Campionatului Naţional în bazin de 25 de metri, competiţie care are loc la Otopeni.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Noiembrie 2023, 19:58
Data actualizarii: Vineri 10 Noiembrie 2023, 20:10

David Popovici, legitimat la CS Dinamo, a încheiat proba într-un minut, 43 de secunde şi o sutime. Pe locul doi s-a clasat Vlad Stancu (1:45.38), iar pe trei a terminat Mihai Gergely (1:45.64)

Cu o zi înainte, înotătorul a triumfat și la 100 m liber. Elevul antrenorului Adrian Rădulescu va concura sâmbătă la 100 m mixt şi duminică la 50 m liber.

Campionatul Naţional de înot de la Otopeni este o competiţie test în vederea Campionatului European în bazin de 25 de metri, programat luna viitoare (5-10 decembrie), tot la Otopeni.

David Popovici nu participă la CM de natație de la Doha 

În perioada 2-18 februarie World Aquatics a programat în premieră Campionatele Mondiale de nataţie într-un an olimpic, la Doha (Qatar), cu cinci luni înainte de Jocurile de la Paris. David Popovici ar avea puțin timp la dispoziţie pentru a atinge un vârf de formă la aceste Mondiale, iar Adrian Rădulescu, antrenorul sportivului, a spus că superstarul legitimat la CS Dinamo nu va merge în Qatar pentru a se axa pe JO 2024. 

"Decizia este să nu meargă la Doha. În principiu este o decizie finală. Prioritizăm pregătirea", a explicat recent Adrian Rădulescu. În schimb, alți înotători tricolori vor lua startul la competiția din Qatar. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!