Grecia criza Masini

FOTO INCREDIBIL! Mii de masini ABANDONATE in depozitele din Grecia din cauza crizei! Daca le vand, grecii scapa de SARACIE! Imagini DUREROASE:

Criza e din ce in ce mai adanca in Grecia. Mii de oameni si-au pierdut masinile iar statul nu are ce sa faca cu ele. Intre timp, masinile ruginesc in depozite.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Septembrie 2012, 17:40
Data actualizarii: Marti 11 Septembrie 2012, 18:49

E groasa in Grecia! Depozitele statului sunt pline de masini confiscate de la oameni sau companii care nu si-au mai putut plati taxele si impozitele. Acestea sunt scoase la licitatie, insa nimeni nu se inghesie sa arunce cu banii pe ele. Statul are un plan prin care vrea sa obtina 15 miliarde de euro pana in 2015 prin vanzarea de astfel de bunuri care in prezent ruginesc in depozite. Mai multe, se pierd cam 2,5 milioane de euro pe an pentru intretinerea depozitelor si cu angajatii de acolo.

Situatia seamana cu cea din Dubai de dupa venirea crizei. Acolo, multi cetateni straini care nu si-au mai permis masini de lux le-au abandonat pur si simplu pe drum si au fugit din tara.

Au averi de sute de miliarde de euro si masini de mana a doua! Ce masini conduc cei mai bogati oameni din Silicon Valley

FOTO: Daily Mail

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies