Ford Mondeo Aston Martin Masini

FOTO Cel mai mare ATAC la BMW, Audi si Mercedes! Ford a lansat noul Mondeo cu fata de Aston Martin! Ce surpriza au pregatit americanii:

Ford Mondeo a fost lansat oficial azi la Amsterdam intr-o conferinta de presa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Septembrie 2012, 16:09
Data actualizarii: Joi 06 Septembrie 2012, 17:45

Ford vrea sa recastige publicul pierdut in ultimii 10 ani, adica oamenii care au renuntat la Mondeo si au trecut la o treapta superioara ca BMW Seria 3, Audi A4 si Mercedes clasa C.

"Autostrazile si soselele din Europa sunt pline de oameni de afaceri, oameni care au intalniri de vanzari iar acestia conduc BMW, Audi sau Mercedes. Acum 10 ani, acesti oameni mergeau in Mondeo la astfel de intalniri", sustin sefii de la Ford.

Ford vrea sa-si recastige publicul printr-un redesign destul de controversat pentru ca fata masinii seamana destul de mult cu cele de la Aston Martin. "Toate marcile acestea de lux au coborat in teritoriul nostru, a masinilor populare. Asa ca ce faci intr-o asemenea situatie? Faci o masina care sa arate mai bine ca a lor!", spune seful Ford, Alan Mulally.

Noul Ford Mondeo va fi disponibil in varianta de 4 usi, 5 usi si wagon. Va avea mult asteptatele centuri de siguranta cu airbag-uri integrate si va fi echipat cu Motorul International al Anului, EcoBoost de 1.0 l.

Motorul-minune EcoBoost de 1 l e si pe noul Mondeo. Acesta aduce taxe mai mici si consum redus.

O alta surpriza anuntata de Ford este lansarea Mustang in Europa din 2014. Acesta a facut istorie timp de 50 de ani in SUA, iar acum va fi accesibil si europenilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!