Ce legatura exista intre Dacia si transferurile lui Bale, Fellaini si Baines? Englezii invata sa calculeze ROMANESTE la transfer!

Autor: Sport.ro
Duminica 25 August 2013, 18:17

	Ce legatura exista intre Dacia si transferurile lui Bale, Fellaini si Baines? Englezii invata sa calculeze ROMANESTE la transfer!

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Dacia s-a lansat in ianuarie in Marea Britanie si a vandut peste 8000 de modele pana in luna iulie. Dacia lucreaza din greu acum la promovarea modelelor economice existente, dar si la noul Logan MCV sau Duster, care isi face aparitia la Salonul Auto de la Paris.

Dacia a lansat o campanie pe retelele de socializare in care incerca sa atraga atentia asupra preturilor modelelor sale prin care se foloseste de sumele uriase vehiculate la transferurile din fotbal.

Sub sloganul #youdothemaths, Dacia se intreaba daca Bale valoreaza in realitate 100 de milioane de euro, sau daca suma de 32 de milioane de euro pentru Fellaini si Baines oferita de Manchester United de la Everton este in conformitate cu realitatea.

"Vrem sa dam de veste intr-un mod amuzant si colocvial, incurajand dezbateri si discutii in jurul a ceea ce este un «pret bun». Carligul transferurilor din fotbal este doar inceputul acestui drum",
a declarat Jason Cobbold, directorul general adjunct al Publicis, agentia care s-a ocupat de aceasta campanie.

Coronavirus în România, 14 iulie. Autoritățile au anunțat 637 de cazuri noi și 30 de decese
BRAT