Reghe a dezvaluit situatia lui Bourceanu: "E cel mai important jucator al Stelei!" Ce jucatori nu pleaca indiferent de oferta:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 20:05

	Reghe a dezvaluit situatia lui Bourceanu: "E cel mai important jucator al Stelei!" Ce jucatori nu pleaca indiferent de oferta:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua l-a pierdut pe Vlad Chiriches, plecat la Tottenham. Capitanul Bourceanu ar putea sa o paraseasca si el pe Steaua. Ii expira contractul in curand si are oferte din strainatate. Stelistii incearca sa-l convinga sa isi prelungeasca actuala intelegere.

"Cu Bourceanu urmeaza sa-i facem o oferta pentru prelungirea contractului si el va decide daca va ramane. Eu cred ca daca oferta noastra va fi pe placul lui, va semna. El este un baiat incredibil. Si aseara a jucat cu probleme la muschii piciorului drept. Mereu incearca sa dea totul pe teren. Pentru noi este cel mai important jucator in acest moment" a spus Laurentiu Reghecampf la Digi Sport.

Reghecampf a alcatuit si lista jucatorilor pe care nu ii vrea sub nicio forma plecati in aceasta vara.

"E un jucator pe care nu vrem sub nicio forma sa-l pierdem. La fel si Tatarusanu, Szukala, Pintilii. Jucatorii care joaca pe axul central. Mai este si Tase (Tanase), care are o situatie ca a lui Bourceanu, dar din ce mi-a spus patronul echipei se va intelege cu el si acesta va continua la Steaua.

Eu imi doresc ca ei sa ramana, depinde si de ce oferte vor primi" a mai spus Reghe.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT