UEFA a luat decizia finala: ce se intampla cu Ramos dupa gestul facut la meciul cu Juventus! Veste URIASA pentru Zidane
Vineri 13 Aprilie 2018, 13:40

UEFA a luat decizia finala: ce se intampla cu Ramos dupa gestul facut la meciul cu Juventus! Veste URIASA pentru Zidane

Real Madrid s-a calificat dramatic in semifinalele UEFA Champions League cu un gol in minutul 90+7 dupa un penalty contestat puternic de cei de la Juventus!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

UEFA a luat decizia finala in ceea ce il priveste pe Sergio Ramos.

Fundasul Realului a fost suspendat pentru meciul cu Juventus din sferturi de pe Santiago Bernabeu, dar a mers pe banca echipei sale la finalul partidei. Ramos nu avea voie, conform regulamentului, sa faca acest lucru, iar presa internationala a notat ca jucatorul va fi suspendat pentru meciul tur din semifinale.

UEFA a decis sa nu-l sanctioneze pe capitanul Realului pentru gestul sau si pentru ca a urmarit meciul din tunelul ce ducea la vestiare, astfel ca Ramos va putea juca in semifinale. Potrivit Radio COPE, citat de AS, UEFA a luat la cunostinta faptul ca Ramos a incalcat regulamentul insa a decis sa nu deschida o sanctiune disciplinara impotriva sa.BREXIT: Marea Britanie, pregătită să accepte un acord după modelul celui dintre UE și Canada