Liga Campionilor

TOTTENHAM - MAN CITY 1-0 | Cosmar pentru Harry Kane! Anuntul lui Pochettino dupa accidentarea teribila

Golgheterul lui Tottenham, Harry Kane, s-a accidentat in startul reprizei secunde a meciului din sferturile UEFA Champions League cu Manchester City. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2019, 08:25
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2019, 08:36

Fotbalistul a plecat pe brate la vestiare. 

Antrenorul celor de la Tottenham, Mauricio Pochettino, a vorbit despre starea lui Kane dupa meci si a dat un verdict dur - echipa l-ar putea pierde pe cel mai bun marcator pentru restul sezonului. 

  • TOTTENHAM - MAN CITY 1-0 | Cosmar pentru Harry Kane! Anuntul lui Pochettino dupa accidentarea teribila: a fost scos de pe teren pe brate

"Este un motiv de ingrijorare pentru noi. O sa lipseasca probabil pentru tot restul sezonului. Speram ca nu este o problema mare, insa nu are prea mult timp pentru revenire. Si-a sucit glezna si trebuie sa vedem cum va evolua starea lui in urmatoarele ore", a spus Pochettino. 

Kane a alunecat in momentul in care a incercat sa-l blocheze pe adversarul sau, Fabian Delph, si a fost inlocuit imediat. 

Nu este prima accidentare de acest fel pentru golgheterul lui Tottenham. Acesta a lipsit aproape doua luni dupa ce in ianuarie si-a fracturat ligamentele la aceeasi glezna in partida din Premier League contra celor de la Manchester United. 

De asemenea, el a lipsit o luna sezonul trecut din cauza unei accidentari similare la glezna dreapta. 

Modifică setările cookies