Liga Campionilor

Rodrygo, reacție genială după ce UEFA a anunțat repetarea tragerii la sorți a UCL

UEFA a gafat grav la tragerea la sorți a Champions League.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 17:01
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 17:13

Forul european de fotbal a organizat astăzi tragerea la sorți a optimilor Champions League și a meciurilor din Europa League și Conference League. Dacă în EL și Conference nu au existat probleme, tragerea la sorți a UCL a avut un mare semn de întrebare.

Asta după ce Manchester United a fost extrasă pentru a evolua cu Villareal, dar acest lucru era imposibil deoarece cele două echipe proveneau din aceeași urnă. Astfel, a fost extrasă o nouă echipă, Atletico Madrid, dar Manchester United nu a mai fost introdusă în urnă.

De altfel, în urma tragerii la sorți reorganizate la ora 16:00  (ora României), Atletico Madrid și Manchester United se vor întâlni. Acest eveniment, inclusiv repetarea tragerii la sorți, l-au inspirat pe Rodrygo, fotbalistul lui Real Madrid, care a asimilat evenimentul cu repetările din teren, impuse de tehnologia VAR.

Meciurile finale din UCL

După repetarea tragerii la sorți, toate meciurile s-au modificat. PSG - Real este capul de afiș al optimilor, dar există și alte meciuri tari, precum Inter - Liverpool. Iată tabloul complet:

FC Salzburg - FC Bayern Munchen 

Sporting - Manchester City 

Benfica - Ajax 

Chelsea - Lille 

Atletico Madrid - Manchester United 

Villarreal - Juventus

Inter - Liverpool 

Paris Saint-Germain - Real Madrid 

Modifică setările cookies