Joi 13 Septembrie 2018, 15:03

PSG l-a "transferat" si pe Michael Jordan! Anuntul facut de campioana Frantei inainte de startul UEFA Champions League

Logo-ul legendarului jucator din NBA va aparea pe tricourile lui PSG in acest sezon de UEFA Champions League.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

PSG a anuntat astazi la un eveniment de la Paris parteneriatul cu brandul Jordan! Astfel, Mbappe, Neymar sau Cavani vor imbraca in acest sezon al celei mai importante competitii logo-ul legendar "jumpman", urmand sa inlocuiasca logo-ul Nike.

Jordan Brand este o subsidiara a Nike, producatorul de echipament cu care PSG colaboreaza si care produce echipament pentru toate competitiile. Acest parteneriat dintre PSG si Jordan Brand nu va afecta in vreun fel relatia cu Nike.

"Pentru mine, brandul Jordan este fenomenal, magic, fara egal. Este perfect pentru Paris si Champions League. Este o responsabilitate uriasa sa purtam numele lui Jordan pe tricouri si speram sa avem un sezon excelent. Doi parteneri campioni, atat Paris si Jordan, asa ca sper ca aceasta conexiune sa ne aduca multe titluri" a declarat Neymar la eveniment.

PSG debuteaza in noul sezon de UEFA Champions League pe terenul celor de la FC Liverpool, finalista din editia precedenta a competitei.Hărţile războiului din PSD. De câte voturi e nevoie este nevoie pentru a-l demite pe Dragnea