PRIMA REACTIE a lui Sergio Ramos dupa ce a fost MASACRAT de intreaga lume: "Mai lipseste ca Firmino sa spuna ca a racit pentru ca am transpirat pe el"
Marti 05 Iunie 2018, 17:19

PRIMA REACTIE a lui Sergio Ramos dupa ce a fost MASACRAT de intreaga lume: "Mai lipseste ca Firmino sa spuna ca a racit pentru ca am transpirat pe el"

Sergio Ramos a vrut sa scape de furtuna pe care a creat-o la finala Champions League de la Kiev, atunci cand l-a accidentat pe Salah, iar apoi s-a izbit de Karius.

Spaniolul a spus ca nu a vrut sa intre in aceasta poveste si de aceea nu a oferit nicio explicatie. Totusi, vazand ca povestea ia amploare si tot mai multi oameni il acuza ca a jucat murdar, Ramos a ales sa revada faza accidentarii lui Salah. 

"Revzand faza, ei bine, el ma apuca primul de brat si cad pe partea cealalta, de fapt, mana cealalta este cea ranita. Am vorbit cu el prin mesaje si se simte chiar bine. Daca ar fi facut infiltratii, ar fi putut juca in a doua parte, am facut si eu asta de multe ori. Nu a fost o accidentare grava, dar se pare ca atunci cand Ramos face ceva, totul este amplificat", a declarat Ramos.

"Acum portarul spune ca a fost accidentat dupa o coliziune cu mine. Mai lipseste ca Firmino sa spuna ca a racit pentru ca am transpirat pe el", a continuat Ramos.  

In finala Champions League, Mohamed Salah a iesit de pe teren dupa o coliziune cu Sergio Ramos, iar intreaga lume l-a acuzat pe jucatorul spaniol ca a fost un impact intentionat cu starul lui Liverpool. 

Ulterior, la o lovitura libera, in minutul 48, Ramos l-a lovit cu cotul pe Karius si este acuzat ca aceasta lovitura i-ar fi provocat o comotie portarului lui Liverpool, motiv pentru care acesta nu a mai putut apara la capacitate maxima.

Doctorul Zofente a spus in comunicatul oficial ca portarul german a mai suferit de "disfunctie spatiala vizuala" ceea ce afecteaza abilitatea unei persoane de a procesa informatiile vizuale despre obiectele aflate in spatiu.VIDEO PROTVPLUS.RO

NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Răzvan Gheorghe
Răzvan Gheorghe s-a descurcat cu brio la primele probe deși a suferit unele accidentări. Cum a făcut față traseului din semifială?

04:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Rareș Paraschivu
Rareș Paraschivu, care și-a eliminat propriul frate în prima rundă, s-a înscris în lupta pentru un loc in finală fără prea mari emoții.

04:43
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Marius Crăciun
Go Monkey! Ce agilitate, Marius Craciun s-a întrecut pe el însuși și a reușit să apase buzzer-ul

03:06
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Ismail Kesu
Susținut de familie, Ismail Kesu a trecut fără probleme primele obstacole, însă nu a mai putut la ultima probă

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Gabriel Bozga
Un performer al calificărilor, vloggerul Gabriel Bozga a apăsat buzzer-ul și a reușit să-și asigure un loc în finala Ninja Warrior

03:50
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cosmin Atomei
Băiatul atomic, Cosmin Atomei a fost parte de o galerie de excepție și-a reușit să treacă de probe, apăsând buzzer-ul. Ce performanță, bravo! >

03:05
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cătălin Tătar
Prietenii au fost alături de el și de data asta, iar pentru Cătălin Tătar totul a mers ca pe roate când dintr-o dată >

01:23
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Bogdan Pascal
Bogdan Pascal a făcut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanță, bravo!

03:40
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Nașcu
Brokerul Andrei Nașcu a avut parte de un ghinion teribil la prima probă. Ce s-a întâmplat după?

00:42
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Ciobanu
Adrenalină maximă! Lovit la o probă, muzicianul Andrei Ciobanu a reușit să finalizeze traseul Ninja Warrior și a apăsat buzzerul

05:29
La New York, americanii îi dedică lui Brâncuși o expoziție. În România, vicepremierul taie panglica la replici