Porumboiu: "Steaua o bate pe Arsenal doar daca pierde cu noi, altfel, o spulbera englezii"

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Septembrie 2007, 12:35
PREMONITIILE LUI PORUMBOIU

Viitorul Stelei in Champions League depinde de Vaslui. Daca Pedrazzini vrea sa il bata pe Wenger, atunci, singura lui solutie este sa piarda in Ghencea in fata baietilor lui Porumboiu.

Acestea sunt premonitiile lui Porumboiu. Patronul Vasluiului ii spune lui Becali sa spere la o infrangere cu FC Vaslui, ca s-o bata pe Arsenal. Altfel, va fi vai si amar de Dica si compania.

"Daca Steaua bate Vasluiul, va fi spulberata de Arsenal. Daca noi scoatem un rezultat bun in Ghencea, egal sau victorie, Steaua va bate pe Arsenal. Sa ne bata si pe noi si pe englezi nu se poate, e imposibil asa ceva, asa ca sa-si aleaga varianta pe care o vor. Daca ne bat si pe noi, si pe Arsenal, atunci chiar ca stelistii pot sa ia avionul sa se duca in bratele lui Dumnezeu. Cand am jucat cu Steaua in ultima etapa, cand au castigat campionatul la Vaslui, Gigi Becali facea declaratii ca s-o lasam mai moale, ca ce sens are sa se lupte Vasluiul. Acelasi lucru le transmit si eu stelistilor, s-o lase mai moale, ce sens are sa bata Vasluiul, ei au meci cu Arsenal."

"Nu sunt mai aurite punctele din meciul cu Steaua, n-au alta culoare. Fiecare echipa isi doreste sa castige in fata unei echipe mari cum e Steaua. Normal ca Steaua e favorita, ar fi chiar culmea, joaca si acasa. Diferenta esentiala e ca urmatorul nostru meci e cu Buzau, iar ei joaca impotriva lui Arsenal. Orice pas gresit al echipelor bucurestene le poate costa podiumul, miza e uriasa."

"Nu ne vom inchide, nu vom baga autobuze in poarta. Eu as putea sa pun combine sau tractoare, dar nu vom proceda asa. Chiar daca vom pierde, vreau sa fim la fel de mandri ca in momentul in care intram pe teren. Daca bate Steaua, va fi un lucru normal. Daca batem noi, iarasi nu va fi o surpriză de proportii, pentru ca noi avem 17 puncte in clasament, iar ei au 12. Presiunea e la ei", a declarat Porumboiu.

Coronavirus România, 7 august. Cifre record de la debutul pandemiei: 1.378 cazuri noi și 50 de decese
BRAT