Jurgen Klopp Liverpool liverpool - benfica Liga Campionilor

”Nu a fost exact ceea ce ne-am dorit”. Jurgen Klopp, după calificarea lui Liverpool în semifinalele Champions League

Liverpool a remizat dramatic cu Benfica Lisabona pe Anfield, scor 3-3, și a reușit să se califice în semifinalele Ligii Campionilor, grație rezultatului de 3-1 din tur.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 08:22
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 08:25

După meci, Jurgen Klopp, antrenorul german al ”cormoranilor”, a tras concluzii după partida cu Benfica. În faza următoare a competiției, Liverpool se va duela cu Villarreal, care a eliminat echipe precum Juventus sau Bayern Munchen.

"Am făcut șapte modificări. Nu a fost exact ceea ce ne-am dorit, dar nu este deloc important. Am trecut și asta este tot ce contează și sunt foarte fericit.

Singurul lucru pe care îl știam era că va fi greu, deoarece linia de apărare nu a jucat niciodată împreună. Pierzi băieți ca Virgil (n.red. van Dijk) și aceste lucruri sunt normale. Nu este o problemă. Benfica a tot crezut și a continuat să spere. Era important să facem schimbări și să avem în continuare succes. E in regula”, a spus antrenorul german.

S-au stabilit semifinalele Ligii Campionilor

Meciurile din semifinalele Ligii Campionilor sunt Manchester City - Real Madrid și Liverpool - Villarreal

Partidele se vor disputa pe 26/27 aprilie (turul) și 3/4 mai (returul).

Real Madrid a mai întâlnit-o pe Manchester City în șase meciuri, iar până acum au fost înregistrate câte două victorii pentru fiecare echipă, două remize și câte șapte goluri marcate de fiecare parte.

Duelul Liverpool - Villarreal s-a mai disputat de două ori, cele două formații împărțindu-și victoriile.

Finala Ligii Campionilor este programată sâmbătă, 28 mai, de la ora 22:00, pe Stade de France, la Paris. Inițial, ultimul act trebuia să se dispute la Sankt Petersburg, însă UEFA a decis mutarea meciului din cauza invaziei ruse din Ucraina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!