Minunea cu care Schalke vrea sa distruga Steaua, Chelsea si Basel! Nemtii il pot vinde linistiti pe "diamantul" Draxler! Ce inlocuitor i-au gasit:

Autor: Sport.ro
Sambata 28 Septembrie 2013, 17:40

	Minunea cu care Schalke vrea sa distruga Steaua, Chelsea si Basel! Nemtii il pot vinde linistiti pe "diamantul" Draxler! Ce inlocuitor i-au gasit:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Au debutat cu o victorie categorica in grupele Ligii, in fata Stelei, si vor sa se opreasca abia in fazele finale ale competitiei. Desi nu au o echipa extrem de solida, cel putin nu la nivelul rivalilor de la Borussia sau Bayern, nemtii de la Schalke planuiesc sa faca surpriza in acest sezon de Europa, iar la sfarsit sa incaseze si rasplata.

Urmarit inca de pe acum de marile echipe ale Europei, Draxler ar urma sa devina tinta numarul 1 pentru echipe ca Barcelona sau Arsenal, mai ales daca va reusi sa o duca pe Schalke in primavara, scrie presa germana.

Cotat la 20 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de, Draxler poate primi inca de pe acum unda verde pentru un transfer, in cazul in care echipa va primi o oferta buna, totul dupa ce Schalke i-a gasit deja un super inlocuitor.

Nemtii se lauda ca au deja un pusti mai tare decat Draxler (20 de ani), in persoana lui Max Meyer, fotbalist crescut la echipa secunda, cu doi ani mai mic decat titularul echipei.

Adus in 2009 de la MSV Dubisburg, pe cand avea doar 14 ani, Max Meyer este considerat unul dintre cei mai talentati fotbalisti din Germania, iar antrenorul Jens Keller il are deja in vederile sale.

Meyer, care a debutat deja la echipa mare, intr-un meci cu Bayern, a strans 8 aparitii pentru echipa din bazinul Ruhr-ului, fara sa inscrie vreun gol.

De asemenea, acesta are selectii la toate echipele nationale de juniori ale Germaniei, fiind titular incontestabil.

Mai mult, specialistii nemti anunta ca Max Meyer are mari sanse sa prinda echipa in perioada urmatoare, nemtii confruntandu-se cu probleme de efectiv.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT