Si mai greu din iarna! Dinamo ramane fara doi TITULARI in pauza de iarna, Negoita i-a trecut pe lista de transferuri: "Asteptam o oferta!"

Autor: Sport.ro
Sambata 28 Septembrie 2013, 16:40

	Si mai greu din iarna! Dinamo ramane fara doi TITULARI in pauza de iarna, Negoita i-a trecut pe lista de transferuri: "Asteptam o oferta!"

Doi titulari certi ai lui Dinamo sunt aproape de plecare, patronul Negoita trecandu-i pe lista de transferuri dupa ce au refuzat micsorarea contractelor.

Dinamo are un sezon dezamagitor, proiectul de reconstructie al lui Ionut Negoita fiind schimbat din mers si dat pe mana lui Flavius Stoican, antrenor aflat la prima experienta pe banca unei echipe de prima liga.

Cu un inceput slab sub comanda lui Gigi Multescu, care s-a plans cu fiecare ocazie de lotul "subtire" pe care il are, Dinamo e gata sa taie si mai mult din cheltuieli si sa mai scape de jucatori importanti, noteaza Fanatik, care anunta ca patronul "cainilor" e gata sa ii vanda pe Srdjan Luchin si pe Alex Curtean.

Actionarul dinamovist a renegociat contractele unor jucatori, a adus fotbalisti liber, iar cei care nu au acceptat micsorarea salariilor au fost trecuti pe lista de transferuri, asa cum este si cazul celor doi fotbalisti.

Luchin si Curtean vor urma exemplele Nica, Alexe, Cristea, Scutaru si Axente, jucatori care au fie vanduti, fie dati afara, pentru ca nu au acceptat renegocierea contractelor.

Impresarul celor doi fotbalisti de la Dinamo a confirmat si el intentiile clubului din Stefan cel Mare, spunand ca jucatorii au sanse mari sa paraseasca echipa.

"Am discutat cu cei de la Dinamo si asteptam o oferta buna, clubul agreeaza pleacarea lui Luchin din cauza salariului mare. Asteptam sa gasim o oferta buna", a spus Cristea Opria, potrivit aceleiasi surse.

Daca ii va vinde si pe Luchin si Curtean, Dinamo va ramane fara alti doi dintre cei mai experimentati fotbalisti din echipa.

Când ar putea avea loc alegeri locale în România. Anunțul făcut de președintele PSD
BRAT