Jucatorul de 50 de milioane dat afara de Real Madrid este IDOL in Anglia! Presa este la picioarele lui Ozil dupa meciul de ieri!

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 12:13

	Jucatorul de 50 de milioane dat afara de Real Madrid este IDOL in Anglia! Presa este la picioarele lui Ozil dupa meciul de ieri!

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Mesut Ozil este considerat de multi unul dintre cei mai buni jucatori din lume. Prestatia din meciul de Uefa Champions League dintre Arsenal si Napoli i-a facut pe fanii londonezilor sa fie si mai incantati de transferul neamtului.

In meciul de aseara, Ozil a avut nevoie de doar 8 minute pentru a deschide scorul cu un gol superb. Dupa alte 7 minute clasa lui Ozil a iesit din nou la rampa si a oferit o pasa de gol pentru Oliver Giroud.

Dupa acest meci, presa din Anglia l-a laudat pe Ozil, numindu-l "magician". Chiar si vedeta tv, Piers Morgan, un cunoscut fan al celor de la Arsenal, a fost incantat de jocul lui Ozil si l-a laudat pe Wenger pentru transferul facut.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT