GEST senzational al lui Mourinho la Bucuresti! Bogatii de la Chelsea au PLANS de emotie! Momentul NESTIUT de pe National Arena

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 11:42
GEST senzational al lui Mourinho la Bucuresti! Bogatii de la Chelsea au PLANS de emotie! Momentul NESTIUT de pe National Arena

Meciul cu Steaua nu a fost singurul pe care super vedetele lui Chelsea l-au avut la Bucuresti!

Inaintea partidei de pe national arena, milionarii lui Chelsea au avut inca o intalnire de top! Au fost vizitati la antrenamentul oficial de cativa copii din sectiile de oncopediatrie de la spitalele din Bucuresti.

Prin intermediul Asociatiei Little People, pustii si-au cunoscut idolii, au primit cadouri si autografe, pe care au tinut sa le pastreze si in imagini de senzatie! La momentul emotionant de la National Arena au participat toate numele importante din lotul lui Chelsea, dar si 'The Special One' Jose Mourinho. Portughezul a avut toata rabdarea din lume in fata copiilor, care l-au facut sa uite complet de partida cu Steaua!

Asociatia Little People, cea datorita careia a fost posibil evenimentul, asigura asistenta psiho-sociala in sectiile de oncopediatrie de la spitalele din Bucuresti. Intalnirea dintre copii si super vedetele de la Chelsea a avut loc chiar inaintea zilei internationale a supravietuirii cancerului, 2 octombrie!

VEZI AICI SUPER IMAGINI DE LA NATIONAL ARENA!

Citeste si: Ti se poate intampla si tie! Mii de oameni au ajuns la spital din cauza telefonului. Ce risti sa patesti

Iohannis a anunțat noile măsuri de relaxare: De la 1 iunie se va putea circula liber în afara localităţilor
BRAT