CFR e la un pas de DEZASTRU! "Paszkany a scos 20 de milioane din club! Nu-i mai merg afacerile!" Jucatorii sunt ENERVATI ca nu si-au primit banii:

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 11:56

	CFR e la un pas de DEZASTRU! "Paszkany a scos 20 de milioane din club! Nu-i mai merg afacerile!" Jucatorii sunt ENERVATI ca nu si-au primit banii:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

CFR are doar 10 puncte dupa primele noua etape, Grigoras e la un pas de a pleca, iar patronul nu mai are bani sa-si sustina clubul.

ProSport scrie ca Paszkany a ramas fara bani cash, motiv pentru care a stabilit ca bugetul pentru sezonul in curs este de doar 9 milioane de euro.

Mai mult, jucatorii au avut promisi 50.000 de euro pentru castigarea campionatului in urma cu doua sezoane, dar si-au luat banii abia cand au ajuns in grupele Ligii.

Acolo, dupa ce au terminat pe locul trei, cu 10 puncte facute, li s-au promis, doar verbal, alti 50.000 de euro, bani care nu s-au platit nici acum!

Mai mult, patronul a dorit sa scape de oamenii cu cele mai mari salarii, motiv pentru care Muresan si Kapetanos au fost indepartati.

In aceste conditii, cu conturile umflate cu 30 de milioane - bani din Liga, bilete si vanzari de jucatori - Paszkany a retras suma de 20 de milioane de euro de la club, ca sa-si finanteze afacerile din imobiliare. Chiar si asa, suma nu a fost suficienta, asa ca activitatile extra fotbal pe care le are patronul lui CFR nu si-au revenit.

In iarna, sursele ProSport anunta ca Iuliu Muresan a fost informat de patronul Paszkany ca mai multi jucatori vor trebui sa plece, pentru a scadea plafonul salarial si pentru a face rost de bani lichizi, din transferuri.

Sindicat: Măsurile anticovid afectează bugetele angajaților ANAF. Ce facilități cer
BRAT

Modifică setările cookies