CFR e la un pas de DEZASTRU! "Paszkany a scos 20 de milioane din club! Nu-i mai merg afacerile!" Jucatorii sunt ENERVATI ca nu si-au primit banii:

Miercuri 02 Octombrie 2013, 11:56

	CFR e la un pas de DEZASTRU! "Paszkany a scos 20 de milioane din club! Nu-i mai merg afacerile!" Jucatorii sunt ENERVATI ca nu si-au primit banii:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

CFR are doar 10 puncte dupa primele noua etape, Grigoras e la un pas de a pleca, iar patronul nu mai are bani sa-si sustina clubul.

ProSport scrie ca Paszkany a ramas fara bani cash, motiv pentru care a stabilit ca bugetul pentru sezonul in curs este de doar 9 milioane de euro.

Mai mult, jucatorii au avut promisi 50.000 de euro pentru castigarea campionatului in urma cu doua sezoane, dar si-au luat banii abia cand au ajuns in grupele Ligii.

Acolo, dupa ce au terminat pe locul trei, cu 10 puncte facute, li s-au promis, doar verbal, alti 50.000 de euro, bani care nu s-au platit nici acum!

Mai mult, patronul a dorit sa scape de oamenii cu cele mai mari salarii, motiv pentru care Muresan si Kapetanos au fost indepartati.

In aceste conditii, cu conturile umflate cu 30 de milioane - bani din Liga, bilete si vanzari de jucatori - Paszkany a retras suma de 20 de milioane de euro de la club, ca sa-si finanteze afacerile din imobiliare. Chiar si asa, suma nu a fost suficienta, asa ca activitatile extra fotbal pe care le are patronul lui CFR nu si-au revenit.

In iarna, sursele ProSport anunta ca Iuliu Muresan a fost informat de patronul Paszkany ca mai multi jucatori vor trebui sa plece, pentru a scadea plafonul salarial si pentru a face rost de bani lichizi, din transferuri.

BNR a cerut Guvernului abrogarea OUG 114. Ședintă cu scântei între Isărescu și Teodorovici
BRAT