"Jucam, castigam si FACEM ISTORIE!" Ultimele cuvinte rostite de Ronaldo la Real! Discursul tinut in vestiar la finala cu Liverpool. VIDEO
Vineri 07 Septembrie 2018, 13:47

"Jucam, castigam si FACEM ISTORIE!" Ultimele cuvinte rostite de Ronaldo la Real! Discursul tinut in vestiar la finala cu Liverpool. VIDEO

Cristiano Ronaldo a plecat ca un rege de la Madrid. 

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Real Madrid a rescris istoria fotbalului la Kiev, dupa a treia finala de Champions League la rand castigata. A fost o noua seara magica pentru madrileni, cu un gol marcat de Benzema si o dubla reusita de Gareth Bale.

A fost ultimul meci al lui Ronaldo la Real Madrid, care a parasit clubul dupa noua ani incredibili petrecuti pe Bernabeu. Real Madrid l-a vandut la Juventus cu 115 milioane de euro in una din cele mai surprinzatoare mutari din ultimii ani. Si Zidane a plecat dupa finala de la Kiev. 

"Jucam, castigam, facem istorie", le-a spus Ronaldo colegilor sai inaintea finalei de la Kiev.

"De trei ori la rand", a fost completat. Sunt mai multe momente emotionante surprinse de camerele de luat vederi. Real Madrid a facut un film si a prezentat deja trailerul pentru acesta pe contul oficial de Facebook. Sunt imagini care nu au cum sa nu-i miste pe fanii clubului cu 13 trofee Champions League in palmares. Multi dintre jucatorii de la Kiev au contribuit la 4 dintre aceste victorii. 



Textul complet al scrisorii prin care 3 lideri PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea