"Jucam, castigam si FACEM ISTORIE!" Ultimele cuvinte rostite de Ronaldo la Real! Discursul tinut in vestiar la finala cu Liverpool. VIDEO

"Jucam, castigam si FACEM ISTORIE!" Ultimele cuvinte rostite de Ronaldo la Real! Discursul tinut in vestiar la finala cu Liverpool. VIDEO

Cristiano Ronaldo a plecat ca un rege de la Madrid. 

Real Madrid a rescris istoria fotbalului la Kiev, dupa a treia finala de Champions League la rand castigata. A fost o noua seara magica pentru madrileni, cu un gol marcat de Benzema si o dubla reusita de Gareth Bale.

A fost ultimul meci al lui Ronaldo la Real Madrid, care a parasit clubul dupa noua ani incredibili petrecuti pe Bernabeu. Real Madrid l-a vandut la Juventus cu 115 milioane de euro in una din cele mai surprinzatoare mutari din ultimii ani. Si Zidane a plecat dupa finala de la Kiev. 

"Jucam, castigam, facem istorie", le-a spus Ronaldo colegilor sai inaintea finalei de la Kiev.

"De trei ori la rand", a fost completat. Sunt mai multe momente emotionante surprinse de camerele de luat vederi. Real Madrid a facut un film si a prezentat deja trailerul pentru acesta pe contul oficial de Facebook. Sunt imagini care nu au cum sa nu-i miste pe fanii clubului cu 13 trofee Champions League in palmares. Multi dintre jucatorii de la Kiev au contribuit la 4 dintre aceste victorii. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies